Help Lin aan een hulphond!

Lin in de rolstoel met haar regenlaarzen

#HulphondVoorLin

Lin heeft een hulphond nodig. Door haar motorische beperking (dyskinetische cerebrale parese, ontstaan door zuurstoftekort) heeft ze bij alles wat ze wil hulp nodig. Met een hulphond kan ze dingen gaan doen zonder hulp van een ander mens en zo krijgt ze meer zelfstandigheid en eigen regie. Een hulphond kan haar de mogelijkheid geven deels naar een reguliere school te gaan: hallo passend onderwijs!

Op dit moment is Lin 5 jaar, dus we zijn wat vroeg. Een hulphond kost echter heel veel geld en dat hebben we niet zomaar 1 2 3 bij elkaar verzameld. In totaal hebben we €8000,- nodig. Hiervoor gaan we de komende tijd verschillende acties opzetten. Daarvan zullen we je via deze facebookpagina en mijn weblog (karenmee.wordpress.com) op de hoogte houden.

Voor de mensen die dat willen weten: het rekeningnummer voor donaties is NL55 INGB 0666283494 t.n.v. Lin o.v.v. HulphondVoorLin

MIGHTYMUG (de beker die (bijna) niet om kan vallen)

Een beker die niet om kan vallen? Het bestaat! In deze blog lees je daar meer over. Als je denkt dat de beker ook wat voor jou is dan kan ik je wat leuks aanbieden: wanneer de bij de vouchercode KarenMee invult krijg je 20% korting én gaat er 1 euro van de opbrengst naar de hulphond voor Lin.

VLAGGENLIJNEN

Vrolijke vlaggenlijn met de naam Anne

Baby geboren of in aantocht?
Origineel cadeautje voor een jarige?
Wil je je bedrijfsnaam op een unieke manier presenteren?
Vanaf nu verkopen we mooie handgemaakte vlaggenlijnen waarvan de opbrengst natuurlijk naar de hulphond gaat.

Julia Besnard van Van Hout meubels maakt naast supermooie houten meubels ook vlaggenlijnen en deze skill wil ze nu voor de hulphond inzetten. Alle vlaggenlijnen worden met de hand gemaakt en elke lijn is uniek door een divers gebruik aan patronen en kleuren.

Voor €17,50 heb je al een mooie vlaggenlijn van 3,5 meter in roze, blauw of unisex kleuren. En voor €5,- extra kan er ook nog een tekst op gemaakt worden tot max tien letters (meer vlaggen kan in overleg tegen een meerprijs). Elke vlag is ongeveer 21 cm breed en 20 cm hoog. Interesse of wil je meer informatie? Mail naar: karenmeeschrijft [at] gmail [punt] com

Kleurige vlaggenlijn

VILTEN POPPETJES

Krokus vilten poppetje

Momenteel verkopen we ook handgemaakte vilten poppetjes. Klik hier om er meer te bekijken. Je mag onder de foto reageren als je interesse hebt.

RICHARDS WERELD (BLOG)

Zomaar, voor mij vanuit het niets, schreef Richard een blog over Lin. En over hoe wij sparen voor een hulphond. Dat deed hij naar aanleiding van deze blog van mij over een superlief jongetje dat ons zomaar geld gaf voor de hulphond. Ik deel Richards blog graag met jullie.
Daarnaast startte hij een Dream or Donate-actie om geld voor ons in te zamelen voor de hulphond. Klik hier om naar de pagina daarvoor te gaan.
Ik vind het echt hartverwarmend hoe Richard zich voor ons inzet!
Als laatste: Richard bracht de hashtag #HulphondVoorLin tot leven. Dus die zal ik vanaf nu gebruiken in sociale media daar waar het kan en nodig is.

Ook Rob Alberts schreef een blog over Lin en de hulphond, die vind je hier.

Wil je ons ook helpen? Alles is welkom! Je kan contact met ons opnemen via karenmeeschrijft [at] gmail [punt] com

Mocht je zonder al onze bijzondere ludieke acties al zin hebben om geld te doneren 😉 dan kan je donaties sturen naar NL55 INGB 0666 2834 94 t.n.v. Lin.

 

Advertenties

12 gedachten over “Help Lin aan een hulphond!

 1. Ik zal binnenkort je blog ook delen op mijn Blog en op Twitter! Natuurlijk moet je mooie dochter zo’n fijne hond krijgen!
  Wij hebben een Therapiehond voor onze dochter met Autisme.
  Mooi Blog heb je trouwens!

  Liked by 1 persoon

 2. Mooi blog en gave reacties. Als verpleegkundige wijs ik je op http://www.spinalnet.nl/EEndCom/NLCon/homepage.nsf/(VIEWDOCSBYID)/41DB745E624A7FDCC1256C4C002BA9D6 en het feit dat een hulphond (na screening voor noodzaak) betaald wordt uit de basisverzekering. Het onderhoud van de hond betaal je zelf. Je kunt ook met behulp van professionals zelf een hond trainen en opvoeden als hulphond. Crowdfunding voor een eigen en zelf te trainen hond lijkt een een goed idee. misschien is het wel gaaf om nu al met het trainen te beginnen. http://www.spinalnet.nl/EEndCom/NLCon/homepage.nsf/(VIEWDOCSBYID)/41DB745E624A7FDCC1256C4C002BA9D6
  Heel veel succes en een smakkerd voor Lin.:-)

  Liked by 4 people

  1. Helaas wordt een hulphond zoals Lin nodig heeft pas vergoed vanaf eind puberteit/18 jaar is mij meerdere malen verteld door Stichting Hulphond. We hebben inderdaad al wel contact gehad met De Click!

   Like

   1. Wie heeft dat nu weer bedacht, of iemands leven pas bij 18 begint? Waarom gaan kinderen naar school vanaf hun vierde en niet pas op hun 18e?
    Vast iemand die er verder de ballen verstand van heeft hoe het leven is als familielid van iemand of als iemand die die het nodig heeft!

    Wens je veel succes en misschien veranderd het nog!

    Nog iets anders, sinds deze week ben ik over naar een .comdomein. Helaas met overzetten neemt hij niet de volgers mee.
    Indien je mij nog steeds wilt volgen. Wil je dat nogmaals aangeven via http://www.FollowMeMove.com?

    Liked by 1 persoon

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s