Over ons

Om het op Lins manier te verwoorden:
Karen is Karen en Lin is Lin.

Kusjestijd!

Aan Lin (9) worden veel labeltjes gehangen zoals: gehandicapt, rolstoelrijder, splaakgeblek en cerebrale parese. Maar dat dekt de lading niet. Als je haar iets beter leert kennen, zal je zien dat ze net zo is als iedereen. Ze is niet in het een of andere hokje te plaatsen en haar handicap bepaalt al helemaal niet wie zij is.

Aan Karen (31) kan je ook wel een heleboel labeltjes hangen. Voorbeelden van labels kunnen zijn: moeder van een gehandicapte dochter, onderzoeker, schrijver, lezer, ondernemend, zorgzaam en perfectionistisch maar ook dat dekt de lading niet.

Op deze blog schrijf ik over wat we zoal meemaken in het dagelijks leven. Daardoor hoop ik je een kijkje te kunnen geven in een leven dat behoorlijk beïnvloed wordt door een stel wielen.

Gekkigheid

Kan jouw leven ook wel wat wielen gebruiken? Of heb je er al genoeg maar lees je graag over onze ervaringen? Volg ons dan op: facebook, twitter, bloglovin’ of via e-mail (startpagina, menubalk rechts op de pagina).

Als ik zo vrij mag zijn dan deel ik hier graag wat links naar blogs waar ik stiekem best een beetje trots op ben:

10 gedachten over “Over ons

  1. Hi Karen (& Lin), dit is de eerste keer dat ik de website bezoek en ik vind het fantastisch hoe je schrijft over je dochter! Ik wil jullie graag helpen met het geld voor de hulphond, ik zal je mijn idee mailen. Liefs & groetjes, Eva

    Geliked door 1 persoon

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s