Last Man Standing (Sitting!) – MIND

Vorig jaar stond ik op een paal. Zes uur lang. Om letterlijk op te staan voor jongeren met psychische problemen. Ik vind het heel belangrijk dat we daar met zijn allen opener over worden, dat we durven te praten met elkaar als het ‘even wat minder gaat’ en zeker ook als alles gewoon ronduit kut en moeilijk is. Als je moeite hebt met het leven op wat voor manier dan ook.

PaalstaanMaar, ik zou Karen niet zijn als het me niet op zou vallen dat psychische problemen zich niet beperken tot mensen die kunnen staan. En dat daarvoor willen staan (zitten) zich ook niet beperkt tot mensen die kunnen staan. Ik zou nog minder Karen zijn als ik er niet op mijn manier wat van zou zeggen. En, gewoon maar weer mezelf zijnde, zei ik er dus wat van. En vrienden met mij. En het allermooiste: er werd geluisterd. Er werd getweet. Er werd gefacebookt. Er werd gemaild.

Karen op paal
Op de paal (ook al zie je hem niet…)

En nu…

Ben ik zo trots op Last Man Standing!
Want dit jaar hebben ze rolstoelpalen geregeld! ROLSTOELPALEN! Om op te staan voor openheid over psychische problemen. Of zitten dus, voor de luie medemens 😉

En omdat ik zelf stiekem ook een beetje lui ben hieronder gekopieerd het bericht van Last Man Standing zelf hierover. MELD JE AAN EN DOE MET ME MEE!

Met je rolstoel de paal op tijdens Last Man Standing?
Ja, het kan echt! MIND vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen aan Last Man Standing. Daarom hebben we dit jaar voor het eerst vier rolstoelpalen: een heuse paal in het water met een plateau dat geschikt gemaakt is voor een rolstoel (niet geschikt voor elektrische rolstoel!). MIND zorgt ervoor dat je met je rolstoel op en van de paal wordt getild.

Wat is Last Man Standing?
Last Man Standing is een uniek evenement waarbij je, samen met honderden anderen, op een paal staat in het water. Het is de bedoeling dat je zo lang mogelijk (max. 6 uur) op jouw paal blijft staan en je actie laat sponsoren door familie, vrienden en bekenden.

Dit doen we om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen. Met dit bedrag kunnen we voorlichting geven, hulp en advies bieden, openheid bevorderen en de MIND Young Academy op scholen aanbieden. 

Lijkt het je wel wat en/of wil je eerst meer informatie? Kijk dan eens op www.lastmanstanding.nl of neem contact op met Iris van MIND: iris.nijkamp@wijzijnmind.nl

Ontwerptekening rolstoelplateau
Kijk hoe tof! De ontwerptekeningen voor de rolstoelplateaus!

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s